Omega 3 fedtsyrer er vigtige, og har stor betydning for vores sundhed.

Omega 3 fedtsyrer indgår som væsentlige komponenter i et mange af vores krops mange processer. Fedtsyren er er faktisk livsvigtige for os. Vi kan i modsætning til de fleste andre typer fedtstoffer ikke selv danne omega 3. Det er derfor vigtig at vi får dem gennem vores daglige kost, og en godt alternativ er kosttilskud der indeholder omega 3. Det er en god ide at tage kosttilskuddet hver dag.

Fedtsyren har antiinflammatorisk effekt
Mennesker, der er helbredsmæssigt udfordrede, kan med fordel ofre indtaget af omega 3 fedtsyrer særlig stor opmærksomhed.

Ofte er der nemlig tale om mangel på disse væsentlige fedtstoffer og muligvis også ubalance i forhold til andre typer fedtstoffer. Det kan have stor indvirkning på vores helbred og indre biokemi, da kroppen nu engang arbejder bedst, hvis disse fedtstoffer er tilgængelige i en uspoleret form og i et velafbalanceret forhold. Omega 3 fedtsyrer har tillige antiinflammatorisk effekt.

Krill
Den omega 3 du finder her på siden er udvundet fra Krill (Euphausia Superba). Krill er et små rejelignende krebsdyr, der findes i utroligt store stimer dybt i havet omkring Antarktis. Dermed liver krill i et miljø der vel nok er verdens farvand. Det lille rejelignende krebsdyr Krill hører til i bunden af fødekæden og står bl.a på hvalernes menukort, hvor den er blandt de mest fortrukne fødekilder.

Fangsten af Krill er 100 % styret af en international kommission og gennemsnitlig fangst de seneste 5 år udgør mindre end 0,1 % af bestanden – resten får hvalerne, så der er ingen fare for at vi kommer til at spise hvalernes foretrukne føde.

Der er rigtig god grund til at spise Omega 3 hver dag, find vores bud på et godt kosttilskud her:

Krill Omega 3