Blueberry (Bilberry) er mørkviolette bær med et usædvanligt højt af anthocyaniner. Antocyaniner hører til en stofgruppe af polyphenoler, kaldet flavonoider og udgør de røde og blå fariver i mange bær og frugter. Anthocyaniner er en antioxidant.  

 

Ophtamin Blueberry indeholder C -og E-vitamin som bidrager til opretholdelse af et normalt syn.

Giv det bedste til dine øjne med Ophtamin Blueberry

Anbefalet dosering KUN 1 kapsel DAGLIGT.

Ophtamin Blueberry – Det nye produkt i Ophtamin serien i 2020. Det høje indhold af blåbær (især det høje indhold af anthocyaniner) i Ophtamin Blueberry hjælper til opretholdelse af normal nethindefunktion. Produktet indeholder vitaminer og mineraler til opretholdelse af et normalt syn. Krillolien sikrer en bedre optagelse af det høje indhold af lutein/zeaxanthin (10/2mg), som øger pigmentindholdet i “den gule plet”.

Lutein i Ophtamin Blueberry udvindes af Tagetes Erecta. Lutein er en carotenoid og er en af bestanddelene i øjets gule plet (macula lutea). Ophtamin Blueberry indeholder 10 mg Lutein og 2 mg Zeaxanthin.

Ophtamin Blueberry indeholder også Zink. Zink beskytter mod oxidativt stress og bidrager til normal omsætning af A-vitamin.

Krillolie har det formål at få en bedre absorption af Lutein/Zeaxanthin. Studie bekræfter at Lutein/Zeaxanthin absorberes 8 gange bedre sammen med Krillolie.