DeepSeaPharma sælger Krillolie/Omega 3 og K2-vitamin online

Profil

Godkendelser

Fødevarestyrelsen har siden begyndelsen af december 2009 gennemgået firmaets egenkontrol. Tryk til højre på “tryk her” for at gå via et eksternt link for at se Fødevarestyrelsens lovpligtige årlige kontroller af DeepSeaPharma ApS.

Ansvarlig bag firmaet

Kristian Rousku Andersen er uddannet Cand.merc. og har efter sin uddannelse arbejdet indenfor medicinalindustrien i flere specialer, som diabetes, hypertension osteoporose og øjenspecialet. Denne erfaring bringes videre i DeepSeaPharma så kunderne kan få den bedste kundeservice omkring vores unikke produktområder.

Thorkild Andersen den tidligere ejer af DeepSeaPharma og ansvarshavende er fortsat i firmaet og vil fremover give input til nye produkter og tiltag. Thorkild Andersen startede i MSD i 1979 og har indtil starten af eget firma i 1991 bestridt stort set alle positioner indenfor medicinalindustrien.

Præsentation af firmaet

DeepSeaPharma ApS ejes 100 % af DISOP Holding ApS. DeepSeaPharma ApS startede i 2009 med salg af kosttilskud i og med vi fik forhandling af den originale krillolie fra NKO, som i 2009 blev godkendt i EU som Novel Food.

Sortimentet er nu udvidet med flere specialprodukter til øjne i forskellige varianter, som f.eks. høj dosis zink (Ophtamin 20) og lav dosis zink (Ophtamin). Produkterne indeholder også andre vitaminer, som har en positiv rolle for opretholdelsen af et normalt syn. Disse produkter kommer fra Disophta ApS, som er et datterselskab til DISOP-Holding ApS.

K2-vitaminet med 90 mikrogram pr tablet er en af vores nye produkter som både hjælper optagelsen af calcium og blodkar.

BMI-Balance er det nyeste på produkt i sortimentet Ultimo 2016. BMI-balance er “3i1”-produkt, hvor du kan tabe dig, da BMI-Balance øger mæthedsfølelsen etc. Se mere information på vores hjemmeside.

DISOPHTA har gennem 25 år serviceret de danske og skandinaviske optikere med kontaktlinser og plejemidler til kontaktlinser. Salg af øjenvitaminer sker også til optikere. Det sker via elektronisk ordremodtagelse og forsendelse.

 

 

Se fødevarstyrelsens resultater, som er blevet foretaget siden 2009.